Підтримати нас

Ях на Пасху проходитиме богослужіння в головному храмі Нової Каховки

Автор статті
11 квітня 2020 12:00
754
Поширити:

Оприлюднено розклад богослужінь Входу Господнього до Єрусалиму (Вербної Неділі) в Андріївському кафедральному соборі Нової Каховки.

У зв’язку із запровадженням карантинних обмежень цього року богослужіння Входу Господнього до Єрусалиму (Вербної Неділі) будуть відбуватися з наступними особливостями:

1. Вечірнє богослужіння напередодні та Божественна Літургія в день свята відбуватимуться «в закритому режимі», тобто без присутності мирян, тільки за участі священно- та церковнослужителів, повідомляє Online Нова Каховка.

2. Благословення верби відбудеться всередині храму за Всенощною.

3. Масового окроплення в храмі та на храмовому подвір’ї не буде.

4. По завершенні богослужіння в суботу ввечері, а також після Божественної Літургії в неділю вранці кожен може відвідати храм та отримати гілочку благословенної верби. Нагадуємо, що у відповідності до карантинних вимог в храмі дозволяється присутність не більше 2 осіб одночасно. Тому просимо вас при відвіданні храму не забувати про інших, які також бажають помолитися в храмі.
Якщо ви бажаєте подати записки для поминання на богослужіння за здоров’я живих та спокій душі померлих, напишіть їх краще вдома, а прийшовши до храму, ви зможете відразу подати їх на богослужіння.

5. Оскільки в Андріївському кафедральному соборі Нової Каховки існує 3 окремих храми (Андріївський [верхній], Іверський [нижній] та Іоаннівський [малий]), то після благословення за Всенощною в суботу (близько 18:00) богослужіння в Андріївському [верхньому] храмі триватиме в закритому режимі, а благословенні гілочки верби будуть винесені до Іоаннівського храму та церковної лавки, де всі зможуть їх вільно отримати в індивідуальному порядку — тобто відвідуючи храм, в якому не відбувається богослужіння, по 1 особі, відповідно до карантинних норм.

Дізнавайтеся про богослужіння в інших храмах за телефонами та в соціальних мережах.

Ми просимо наших парафіян та відвідувачів православних храмів із розумінням поставитися до всіх карантинних вимог, не створювати скупчень коло церков, виконувати прохання правоохоронців.

Також нагадуємо про наше прохання вдягати маску на території храмового подвір’я та храму.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ