Підтримати нас

Як у Херсоні пройшов “невеликий” літній дощик

Автор статті
01 липня 2020 08:00
734
Поширити:

Останній день червня зустрів Херсон проливним дощем та шквальним вітром. Дощ почався стрімко та тривав декілька годин. Злива підтопила присадибні ділянки, а більшість вулиць Херсона перетворилися на озера.

 Вулиця Богородицька. Фото Єгора Сидоровича

Автівки та пішоходи з великими перешкодами пересувалися містом. На дорогах утворилися довжелезні затори.

Як повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області, під залізничним мостом на Миколаївському шосе у водяній пастці опинилось маршрутне таксі № 16 з пасажирами. Рятувальники виштовхали автобус із водяної ями, усунувши затор.

Прикро, що місцева влада не реагує на прохання містян прибрати аварійні дерева. Тож кожна злива закінчується поваленими стволами, які можуть нашкодити як людям, так і транспорту. А ще повалені дерева нівечать машини, які мешканці залишають на вулиці, та й будинки залишаються без світла. Також рятувальники 5 разів виїжджали на прибирання аварійних дерев, одне з яких пошкодило 2 легкових автомобілі.

А херсонка Ольга у одній з груп у Фейсбуці обурюється:

“Зверталася місяць тому особисто до Олени Мазур з проханням прибрати стару акцію, що в аварійному стані вздовж дороги і поруч з житловими будинками, поки буря не внесла свої корективи в природу. РЕЗУЛЬТАТ!!! = Дорога перекрита ДЕРЕВОМ, високовольтні електропроводи обірвалася на ДВА КВАРТАЛИ. ЖИТЕЛЯМ ДОВЕДЕТЬСЯ СИДІТИ КІЛЬКА ДНІВ БЕЗ СВІТЛА!”

Фото з Фейсбука

На жаль, так відбувається щоразу і невідомо, які наслідки принесе наступна негода.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ