Підтримати нас

Як минула доба на Херсонщині: кримінальня хроніка

17 лютого 2018 07:32
235
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 573 заяви і повідомлення, серед яких 132 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

На автодорогах області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 3 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 78  протоколів, 2 з них за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 63-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідома особа, шляхом підбору ключів проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 6000 грн та виробів з металу жовтого кольору. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції звернулась 38-річна місцева жителька про те, що біля магазину невідомий чоловік відкрито заволодів пакетом, в якому знаходились гроші в сумі 20000 грн та банківські картки.  За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерський відділ поліції звернувся 29-річний місцевий житель про те, що з подвір’я будинку заявника, невідома особа незаконно заволоділа скутером «Хонда» червоного кольору. Орієнтовано особовий склад поліції області. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів