Підтримати нас

Як минула доба на Херсонщині

15 квітня 2017 08:33
664
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 528 заяв і повідомлень, серед яких 140 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано дві ДТП, внаслідок яких двоє чоловік були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 134 протоколи, з них 11 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До Дніпровського відділення поліції надійшла заява 24-річного місцевого жителя, який повідомив про те, що близько 21:30 невідомий чоловік по вул. І.Куліка із застосуванням фізичної сили заволодів у заявника мобільним телефоном. На розшук грабіжника орієнтований особовий склад поліції. Проводиться перевірка.

До Каховського відділу поліції звернулась 79-річна місцева жителька. Пенсіонерка повідомила про те, що близько 17:00 невідомий чоловік за місцем мешкання заявниці, під приводом заміни грошей, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 2000 гривень та 300 доларів США. На розшук шахрая орієнтований особовий склад поліції. Проводиться розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів