Підтримати нас

Як минула доба на Херсонщині

18 грудня 2017 06:34
203
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 415 заяв і повідомлень, серед яких 73 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП, внаслідок яких 3 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 57 протоколів, з них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Високопільське відділення поліції звернувся 24-річний місцевий житель про те, що невідомий, шляхом пошкодження замка, проник до гаражу, звідки викрав мопед «Дельта». Орієнтовано особовий склад поліції області.. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції з заявою звернувся 30-річний місцевий житель про те, що під час вживання спиртних напоїв, невідомий скоїв крадіжку його мобільного телефону «Doogee». 3надійшло повідомлення від 58-річної херсонки. Жінка розповіла, що на вулиці невідомий, шляхом ривка заволодів сумкою, в якій знаходився мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліції надійшла заява від 28-річного місцевого жителя про те, що невідомий скоїв крадіжку мобільного телефона "Самсунг" та планшет "Леново". За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів