Підтримати нас

Як Херсон святкує 241-й День народження. Фото

14 вересня 2019 12:10
752
Поширити:

Херсон святкує 241-шу річницю заснування.

Зранку в Свято-Катериненському соборі відбувся традиційний молебень за мир і спокій у рідному місті, повідомляє сайт міської ради.

Офіційно День міста відкривали біля Херсонської міської ради. Його цьогорічне гасло - "Херсон - це Україна!"

Із Днем народження міста херсонців  привітав міський голова Володимир Миколаєнко: "Херсон об'єднав різних людей, тут зійшлося багато доріг і втілилось багато сміливих задумів.Це наш дім, батькіщина, натхнення і надії для кожного, хто живе тут.

Цей рік був непростим для нас всіх. Це був рік змін, часто різких і неочікуваних. Ми втратили Катерину Гандзюк, і від цієї втрати неможливо оговтатись. Це неможливо пережити і пояснити якимись словами з людської мови. Вона була неймовірно сильною, неймовірно сміливою, вона була справжнім серцем цього міста, і я вірю в те, що вона стане його янголом-охоронцем.

Ми втрачали важливих людей, неймовірних людей. Таких як Денис Лошкарьов, як всі наші хлопці, які захищають нас на фронті,  які приносять своє життя на вівтар майбутньої України.

Наш обов'язок — пам'ятати про них і жити так, щоб вони могли пишатися нами і радіти за нас. І я впевнений в тому, що ми їх не підведем.Впевнений в тому, що рік, який сьогодні починається для Херсона, принесе нам всім багато сюрпризів. Але тільки світлих і радісних. Зі святом!"

Нагадуємо, що святкування впродовж дня проходитимуть на вул.Суворова, набережній, біля ККЗ "Ювілейний" та у парку Шевченка.

Увечері, о 19:00, на містян чекає Гала-концерт, де виступлять Злата Огнєвич, Сергій Бабкін, Андріана та Ivan NAVI.

Повний план заходів - за посиланнням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ