Підтримати нас

Як доба на Херсонщині: кримінальна хроніка

02 квітня 2018 04:33
210
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 501 заява і повідомлення, серед яких 79 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 60 адміністративних протоколів, з них один - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернулась 82-річна жителька одного з населених пунктів району. Жінка повідомила, що її сусідка з холодильника заявниці викрала м’ясні вироби на суму 500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернулась 51-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що знайомий зі своєю дружиною спричинили заявниці тілесні ушкодження та забрали гроші в сумі 1000 гривень. Проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернулась 33-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що на одному з Інтернет-сайтів замовила товар, перерахувала продавцеві гроші, проте куплені речі заявниця досі не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів