Підтримати нас

Виставка фотохудожників «Із Херсона з любов’ю» – 2

23 вересня 2016 12:00
574
Поширити:

Відбулося те, про що йшлося рік тому на відкритті виставки “Із Херсона з любов'ю”. Саме тоді у херсонських фотохудожників і керівництва міського управління культури зародилася спільна ідея: фотовиставки до Дня міста влаштовувати щорічно.

Сказали – зробили. І практично в самому центрі святкових подій, у холі “Ювілейного”, на три дні оселилась експозиція Херсонської обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

Юрій Кружнов. Лід і вода.

У центрі уваги наших фотомитців – Херсон: гарні портрети (як відомих херсонців, так і незнайомців), чудові пейзажі, дивовижні натюрморти, символи, жанрові сцени. Тут було все: від чорно-білих зображень – до вибухово-кольорових, від фіксування побаченного – до “малювання” фотографічними засобами. Ще більшої “картинності” додало оформлення: світлини, надруковані на полотні і зібрані на одній площині, сприймаються як єдине ціле – незважаючи на все своє різноманіття. Загалом, вийшло дуже гарно і цікаво.

Але є і мінуси: по-перше, у низці заходів, присвячених святкуванню Дню міста, виставка дещо загубилася; по-друге – тривала вона лише три дні, під час яких і проходило святкування.

Ігор Бойченко, Рожеві окуляри.

Та сумувати не варто: ще цього року ми маємо шанс побачити ці фотографії на звітній виставці спілки “Південь”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ