Підтримати нас

Високопільські поліцейські затримали серійного крадія

Автор статті
13 травня 2020 15:46
622
Поширити:

На початку цього року в кількох селищах Високопільського району сталася низка крадіжок.

З трьох домоволодінь невідомий злодій викрав телефон, продукти харчування, одяг та десяток голів домашньої птиці. Також у районному центрі виявили зникнення кабелю телекомунікаційної мережі, яка проходила через селище. У ході розшукових заходів поліцейські встановили і затримали зловмисника. Наразі суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник Високопільського відділення поліції Сергій Курділов, в ході слідчо-розшукових заходів оперативники встановили, що до скоєння крадіжок причетний один і той самий зловмисник на велосипеді. Його бачили поблизу місць скоєння кожного злочину. Підозрюваним виявися 51-річний уродженець Бериславського району. Чоловік більше 37 років свого життя провів у місцях позбавлення волі за скоєння майнових злочинів. Останній раз звільнився з колонії в кінці 2019 року. З того часу проживав у Широківському районі Дніпропетровської області, де і був затриманий.

Чоловікові інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Наразі суд обрав йому міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Зловмиснику може загрожувати 6 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ