Підтримати нас

Викрадений автомобіль повернули за 3 години

17 вересня 2016 02:00
215
Поширити:

До Олешківського відділення поліції о 07:10 звернувся 39-річний житель одного з сіл. Чоловік розповів, що вночі невідомий незаконно заволодів його автомобілем “ВАЗ-21013”. На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що на час скоєння злочину в’їзні ворота на подвір’я, де знаходився автомобіль, були відчинені. Дверцята “ВАЗу” також були незамкненими, ключі та реєстраційний талон знаходилися на пасажирському сидінні. Цим і скористався зловмисник.

Через три години поліцейські виявили автомобіль у районному центрі на авторозборці. Її працівники розповіли правоохоронцям, що на світанку приїхав чоловік, віддав техпаспорт і продав автівку на розборку за 1000 гривень. За прикметами, які розповіли робітники, оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився З8-річний мешканець Олешківського району, раніше судимий за майнові злочини.

Затриманий не став на шлях виправлення, і на теперішній час стосовно нього проводиться досудове розслідування за чотирма фактами крадіжок, які він скоїв протягом серпня. Наразі підозрюваному судом обрано запобіжний захід – домашній арешт. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ