Підтримати нас

Втікача спіймали по дорозі до дому

20 грудня 2018 14:46
710
Поширити:

Правоохоронці вже знайшли та затримали Віктора Чекана, якій втік в ночі з 19 на 20 грудня з Північної виправної колонії №90. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Нагадаємо, 28-річний мешканець Миколаївської області відбував покарання за грабіж в Ольшанській виправній колонії №53, але рік тому намагався з установи втекти. За спробу втечі Віктор Чекан отримав ще три «додаткових» року позбавлення волі. Нещодавно його перевели відбувати строк у  Північну виправну колонію №90. Але вночі він перестрибнув (бо займався паркуром) через дві огорожі: одна близько трьох з половиною метрів заввишки, інша - близько чотирьох метрів, та ще огорнута колючим дротом «ягоза».

Аби його знайти, на території області ввели оперативний план «Сирена», підняли по тривозі поліцейських та співробітників пенітенціарної служби. За будь-яку інформацію про нього обіцяли винагороду у 8 тис. грн. Перевіряли усі дороги області, зупиняли підозрілі автівки.

Втікача знайшли співробітники колонії, які на автівці прочісували навколишні ліси. Він просто йшов по дорозі селом Клопаї Білозерського району.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 393 Кримінального кодексу України, тобто повторна втеча з місць позбавлення волі. Тепер Віктору Чекану загрожує ще «додаткових» від 5 до 8 років позбавлення волі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів