Підтримати нас

Владислава Мангера підтримали українські хокейні клуби

18 лютого 2019 08:38
210
Поширити:

Клуби Української хокейної ліги опублікували меморандум підтримки на адресу президента «Дніпра» Владислава Мангера.

Про це повідомляє сайт  УХЛ.

Нагадаємо,  голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, вийшов із СІЗО під заставу. Цю заставу за свого підзахисного у розмірі 2,5 млн гривень   вніс... його адвокат Дмитро Ільченко. Не знаємо, наскільки поширена така практика, коли адвокат платить заставу за підзахисного, але, як кажуть, маємо те, що маємо.

Але повернемося до меморандуму підтримки. «Ми знаємо Владислава Мангера як порядну людину, професійного господарника, який багато зробив і продовжує робити для розвитку українського хокею. Саме завдяки роботі Владислава Мангера в Херсоні минулого літа з'явився клуб «Дніпро».

З огляду на ситуацію, що склалася, а також значний резонанс навколо неї в ЗМІ, просимо органи правосуддя провести якісне і об'єктивне визначення обставин злочину, а також діяти неупереджено при розслідуванні цієї справи», - йдеться в заяві.

Лишається додати,  що  Херсон має єдиний в Україні хокейний комунальний клуб. Це КП «Обласний центр хокею» Херсонської обласної ради. Всі п’ять інших  клубів - приватні. Невже Херсонщина настільки багата,  щоб  тратити гроші з бюджету на таку дорогу забаганку? Що, в нас і з медициною все гаразд, і з дорогами, і з туалетами на курортах? Кожен  херсонець, довго не задумуючись, назве силу-силенну адрес, де просто волають про необхідність фінансування?

Лишається додати, що з тридцяти гравців комунального клубу  «Дніпро» близько  десятка – росіяни, які в Херсоні просто заробляють гроші. І напевне ж їм, як кажуть, «по барабану» всі наші болючі проблеми. В тім числі і така, як нестача коштів для повнокровного розвитку на Херсонщині всіх інших видів спорту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ