Підтримати нас

Вища рада правосуддя відтермінувала відновлення Білозерського районного суду на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
31 липня 2023 09:06
299
Поширити:

Вища рада правосуддя ухвалила рішення відтермінувати початок відновлення роботи Білозерського районного суду Херсонської області до 1 вересня.

Про це повідомляє Судово-юридична газета.

Як зазначається, голова Херсонського апеляційного суду та ТУ ДСА України в області висловили таке прохання у зв’язку з відсутністю належних умов для його роботи.

Ще 30 травня цього року Вища рада правосуддя вирішила змінити територіальну підсудність судових справ Білозерського районного суду на Херсонський міський суд Херсонської області.

Херсонський міський суд Херсонської області продовжить розгляд справ, які надійшли на розгляд цього суду до 31 серпня включно.

Нагадаємо, судитимуть колишнього заступника керівника одного з управлінь Білозерської селищної ради за фактом колабораційної діяльності. Йому загрожує увʼязнення від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Також мешканка селища Білозерка Тетяна Тритенко підозрюється в колабораціонізмі. Її призначили на окупаційну посаду «начальника управління праці та соціального захисту населення в Херсонському районі Херсонської області». 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ