Підтримати нас

Військового, який загинув на Херсонщині, нагородили орденом “За мужність”

25 травня 2024 10:49
235
Поширити:
Фото: повітряне командування “Південь”

Військового повітряного командування “Південь” Юрія Дмитрієнка посмертно нагородили орденом  "За мужність"   Державна нагорода України, орден, який надається для відзначення військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб за особисті мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у боротьбі зі злочинністю, а також в інших випадках при виконанні військового, службового, громадянського обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.  третього ступеня.

Про це повідомляє Повітряне командування "Південь".

Юрій загинув у жовтні 2023 року у Херсонській області під час виконання бойового завдання у складі зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил.



Відзнаку вручили батькам Юрія в приміщенні Роздільнянської міської ради (Одеська область). Церемонію вручення відвідали його військові побратими, представники громади та міської влади.

  • 22 травня Дружині загиблого військового з Херсонщини Дмитра Вознюка Людмилі передали орден “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).
  • 22 квітня 2024 року Президент України Володимир Зеленський вручив орден “Золота Зірка” рідним загиблого молодшого сержанта Дмитра Гранчара. Він брав участь у штурмах на Херсонщині.

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів