Підтримати нас

Військові прокурори навчаються працювати під обстрілами

18 січня 2019 11:02
690
Поширити:

Військових прокурорів Херсонського, Одеського, Білгород-Дністровського, Криворізького, Дніпропетровського, Миколаївського, Кіровоградського та Запорізького гарнізонів тренують вести вогонь в умовах сучасного бою.

Про це повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

Прокурори навчаються працювати в зоні підвищеного ризику, відпрацюють дії при: обстрілах, пораненні, евакуації, стрільби в екстремальних умовах та за наявності прямої загрози для життя. Удосконалюють навички у стрільбі зі всіх видів зброї, які є у Збройних Силах України та Національній гвардії України. Також орієнтуватися у призначенні, бойових та технічних властивостях зброї, знати її складові, принцип роботи, використання в бою. Через ситуацію на сході України актуальність таких навичок - тільки зростає.

Практичні заняття триватимуть упродовж січня – лютого. Досвідом діляться: міжнародний інструктор з підготовки спеціалістів оперативно-тактичних груп, учасники антитерористичної операції на сході України, та заступник начальника відділу з питань забезпечення особистої безпеки прокурора Національної академії прокуратури України – Олександр Сергійович Дейнека.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів