Підтримати нас

Верховна Рада звільнила Ірину Верещук з посади очільниці Мінреінтеграції

05 вересня 2024 13:50
295
Поширити:
Фото: УНІАН

Верховна Рада України повторно розглянула і підтримала відставку Ірини Верещук з посади віцепрем’єр-міністерки України – міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк.

За звільнення Верещук проголосували 255 депутатів, четверо були проти, 39 утримались, а 36 не голосували.

Ірина Верещук також відвідала процес голосування.

  • 3 вересня віцепремʼєрка-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук подала у відставку.
  • 4 вересня Верховна Рада не підтримала заяву про звільнення Ірини Верещук з посади віцепрем'єр-міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
  • Нещодавно стало відомо, що віцепремʼєр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук переходить на посаду заступниці голови Офісу Президента України.
  • В ефірі “Вгору” волонтер організації HUMANITY Стефан Воронцов детально озвучив претензії до української влади, звинуватив Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у піарі й бездіяльності, а очільницю міністерства Ірину Верещук закликав звільнитися. Стефан назвав Мінреінтеграції – піар-агентство Верещук.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів