Підтримати нас

Верещук знов закликала жителів Херсонської області виїжджати

Vgoru
21 червня 2022 06:03
2,474
Поширити:

Жителі Херсонщини мають скористатися можливостями, які їм надають окупанти для виїзду, щоб полегшити контрнаступ української армії для деокупації області. Про це пише "Укрінформ", посилаючись на заяву віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірину Верещук.

«Виїдьте, будь ласка, бо наша армія обов’язково деокуповуватиме ці землі. Наша воля це робити є непохитною. І дуже-дуже важко потім буде відкрити гуманітарний коридор, коли там будуть діти. Це було важко в Маріуполі, а на Херсонщині це буде ще важче. Бо ворог вчиться, стає ще цинічнішим, використовує живий щит, особливо дітей. Ми знатимемо, що там діти, і ми будемо безсилі, і цього дуже не хочеться. Повірте, деокупація буде дуже швидко. Контрнаступ обов’язково буде», - наголосила Верещук.

Також вона запропонувала їхати до тимчасово окупованого Криму, запевнюючи, що українська влада за це не буде карати.

Це вже друга подібна заява Верещук. Вперше вона закликала жителів області виїджати на початку червня. З того часу ситуація не змінилась. Жителі Херсонщини покидають окуповану територію ризикуючи своїм життям. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів