Підтримати нас

«Велике будівництво» на Херсонщині транслюватиметься онлайн

28 лютого 2020 03:00
771
Поширити:

У Херсонській області, в рамках програми «Велике будівництво», планується будівництво чи реконструкція 6 шкіл, 6 дитсадків та 8 об’єктів спортивної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

Кожен мешканець Херсонщини зможе на власні очі в режимі реального часу переглянути, як реалізується «Велике будівництво» в  області. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв дав доручення, аби будівництво та реконструкція об’єктів транслювалася в онлайн-форматі на сайті облдержадміністрації.

За словами першого заступника голови ХОДА Дмитра Бутрія, з 1 березня розпочнеться будівництво восьми об’єктів. Контролюватиме роботи заступник директора Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Анатолій Галамага.

Вже цього понеділка, 2 березня, в розділі «Велике будівництво» на сайті облдержадміністрації транслюватиметься будівництво двох об’єктів. У п’ятницю, 6 березня, онлайн-трансляції мають з’явитися й по інших шести об’єктах. Також щопонеділка на сайті ОДА публікуватимуться звіти з фотографіями Великого будівництва.

Крім того, хід реалізації національної програми на Херсонщині інспектуватимуть Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Нагадаємо, що в межах Великого будівництва у Херсонській області планується реалізувати наступні проєкти:

- 6 проєктів шкіл (2 нові та 4 добудови);
- 6 проєктів дитячих садочків (4 нові та 2 добудови);
- 8 проєктів реконструкції з добудовою приймальних відділень;
- 8 проєктів будівництва та капітального ремонту спортивних стадіонів (3 нові та 5 добудов);
- 20 проєктів реконструкції амбулаторії;
- 3 проєкти будівництва бібліотек;
- будівництво 127,5 км дороги.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ