Підтримати нас

Вбивць з Залізного Порту закрили без права на заставу

Vgoru
Автор статті
16 серпня 2016 07:15
226
Поширити:

Запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави обраний судом щодо п'яти охоронців нічного клубу «Стамбул» в с. Залізний Порт Херсонської області, які до смерті побили молодого чоловіка.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав прокурор Херсонської області Віталій Тригубенко.

Як розповів в Facebook Олександр Савич, друг загиблого Павла Сушенцова, конфлікт з охоронцями виник через те, що Павло заступився за свою дівчину:

    
«Хлопці приїхали погуляти по узбережжю на ніч вп'ятьох (два хлопця і три дівчини). Вирішили перед від'їздом зустріти світанок на пляжі навпроти нічного клубу Стамбул, де встановлені шезлонги. Один з них пішов на бар за пивом, в цей час підійшов охоронець зі Стамбула і в грубій формі почав проганяти дівчат, мовляв, сіли тут спершись на шезлонги. Паша заступився, відповів йому, що б не підвищував голос на його дівчину, і охоронець пішов. Вони встали, зібралися йти, чекаючи одного з бару, вже навіть забули про конфлікт, як тут підбігло п'ятеро охоронців Стамбула, в тому числі і той, що грубіянив кілька хвилин тому. Все дуже тупо - били 5 хвилин до смерті. Свідки, що бачили тіло близькі кажуть, що його бити не хотіли - хотіли просто вбивати з особливим звірством! На тілі немає живого місця, - як танком проїхались, - каже друг, який приїхав в ЖП після того, що сталося ».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ