Підтримати нас

“Валютні” шахраї і мопед, що зник...

07 вересня 2020 04:30
383
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 512 звернень, серед яких 52 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок них одразу чотири особи отримали травми. За порушення Правил  руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 122 адмінпротоколи, з них один - за керування транспортним засобом “напідпитку”.

“Валютні” шахраї

У Дніпровському районі Херсона до поліції звернулася 71-річна мешканка обласного центру. До неї в квартиру постукала невідома жінка з дитиною і попросила попити води. Після того, як незнайомці пішли, пенсіонерка виявила відсутність своїх заощаджень в сумі 1800 доларів США, 1100 Євро та 20 тисяч гривень.

Мопед біля “Юності”

У Новокаховський відділ поліції зателефонувала 20-річна мешканка села Корсунка. Дівчина розповіла, що невідомі зловмисники незаконно заволоділи її мопедом «Honda Dio», який вона припаркувала біля місцевого кіноклубу «Юність». За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ