Підтримати нас

В Олешківському лісництві відбулася еко-акція з висадки дерев сосни

Автор статті
19 жовтня 2019 11:34
666
Поширити:

Кілька років поспіль ліси Херсонщини страждали від пожеж та браконьєрів. У суботу, 19 жовтня, в Олешківському лісництві в рамках лісовідновлення відбулася масштабна висадка дерев сосни.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зважаючи на екологічну ситуацію у зв’язку з втратою зелених насаджень та з метою відновлення лісового фонду області, керівництво Херсонської обласної державної адміністрації ініціювало проведення надзвичайно важливої та корисної екологічної акції з висадки дерев сосни.

До заходів долучилися керівники апарату ОДА, правоохоронних органів, Олешківського лісомисливського господарства, облвійськкомату, співробітники обласного главку поліції,  приватні підприємці та небайдужі громадяни.

"Такі еко-акції дуже потрібні. Чисте повітря є запорукою здоров’я людини і варто нагадати, що в нашій степовій області ліси виконують надзвичайно важливі функції: водоохоронні, захисні та рекреаційні. Крім того, ліси – улюблене місце відпочинку жителів Херсонщини, особливо городян, - зазначив начальник ГУНП Олександр Прокудін. - Захист природних ресурсів є одним з пріоритетних напрямів нашої роботи. Хочу подякувати всім учасникам акції за щиру готовність до співпраці і переконаний, що така гарна традиція з висадки дерев та примноження лісонасаджень продовжиться і у майбутньому".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ