Підтримати нас

В Олешках оперативники затримали підозрюваних у розбійному нападі на перехожого

22 серпня 2017 08:00
237
Поширити:

В Олешківське відділення поліції звернувся 31-річний місцевий житель. Він повідомив, що на вулиці до нього підійшли троє невідомих (двоє чоловіків і жінка), почали вимагати віддати гроші та цінні речі. Зловмисники побили перехожого, після чого один з них зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок, відібрав сумку з грошима та мобільним телефоном.

Заявнику була надана медична допомога і він зміг описати прикмети нападників. Оперативники відпрацювали місто і через дві години в одному з кафе виявили зловмисників, які витрачали там гроші потерпілого.

Один із затриманих виявився 30-річним жителем міста Миколаїв. Чоловік раніше судимий за вбивство, зловживає алкоголем, в Олешки приїхав на заробітки. Під час особистого огляду поліцейські вилучили у нього частину речей потерпілого. Двоє інших зловмисників (39-річний чоловік та його 30-річна співмешканка) виявилися жителями одного з сіл Олешківського району. Вони не мають постійного місця проживання та займаються випадковими заробітками.

Затримані перевіряються на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території району. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій" (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів