Підтримати нас

В Олешках хочуть звести сміттєпереробний завод

Автор статті
15 січня 2017 13:00
657
Поширити:

Голова міської ради Олешок Дмитро Воронов повідомив, що розміщення полігону твердих побутових відходів у межах міста Олешки не планується.

Замість нього в межах міста хочуть звести сміттєпереробний завод із сортувальною лінією, майданчиком для тимчасового складування відходів. І зробити це в районі очисних споруд в м. Олешки на земельній ділянці площею майже 23 га.

Довкола об’єкта півкілометрова санітарна зона, до найближчих будинків – не менше 900 метрів. Принаймні, так запевняють у міській раді.

Станом на сьогодні проект першої черги будівництва (стадія “П”) отримав позитивний висновок державної експертизи щодо дотримання вимог до міцності, надійності, довговічності будинків і споруд, санітарного і епідеміологічного благополуччя населення, екології, охорони праці, енергозбереження, пожежної, техногенної безпеки, щодо кошторисної частини проекту будівництва тощо.

У міському бюджеті 2017 року заплановано кошти на подальше проектування об’єкту будівництва. Після затвердження проекту виконавчими органами міської ради планується провести відкритий конкурс з вибору інвестора для будівництва заводу. Інформації про точні строки конкурсу поки немає.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ