Підтримати нас

В окупованому Генічеську на Херсонщині за “шпигунство” судитимуть українця

18 вересня 2024 15:45
202
Поширити:
Фото: ZMINA

Незаконна прокуратура окупованого Криму затвердила обвинувальний вирок щодо українця Владислави Білого та скерувала його справу до “суду” в окупованому Генічеську Херсонської області.

Про це повідомляє ZMINA, з посиланням на генпрокуратуру РФ. 

Чоловікові інкримінують шпигунство (ст. 276 КК РФ) на користь українських спецслужб. Ця стаття передбачає ув’язнення від 10 до 20 років. 

За даними окупаційних правоохоронців, у березні 2022 року чоловік нібито збирав і передавав СБУ відомості про місця дислокації, час і пересування підрозділів окупаційних військ на території Херсонської області. Дані, які передав чоловік, начебто могли використати українські військові для завдання ударів по місцях розташування армії РФ, йдеться в повідомленні.

  • Жителів Херсонщини Євгена Гесса та Данила Мірошниченка незаконно засудили за нібито підготовку до диверсії щодо підриву мосту на окупованій території Херсонської області. Євгена Гесса незаконно засудили до 8,6 року ув'язнення у виправній колонії суворого режиму, Мірошниченка – на 5 років у виправній колонії загального режиму. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів