Підтримати нас

В одній з громад Херсонщини планують відкрити притулок для постраждалих від насильства

24 вересня 2024 11:20
108
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Притулок для постраждалих від насильства незабаром з’явиться в одній з громад Херсонської області. Він працюватиме у сільській місцевості. Цей проєкт реалізується за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні. 

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Наразі в області вже діє такий притулок. Там перебувають 9 людей, включаючи 6 дітей. Також працює денний центр та 6 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які вже надали підтримку 920 жителям.

Також для покращення умов надання медичної допомоги, зокрема у перинатальних центрах Херсонщини, плануються ремонтні роботи та закупівля нового обладнання.

  • Нещодавно стало відомо, що консультанти Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" працюють у громадах Херсонської області.
  • У 12 населених пунктів Калинівської та Великоолександрівської громад запустили проєкт “Простір турботи”. Проєкт спрямований на надання психологічної підтримки дітям і дорослим.
  • З 6 серпня по 10 жовтня для внутрішньопереміщених осіб (ВПО) та людей, які постраждали від російської агресії проведуть правові та просвітницькі заходи у форматі онлайн.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів