Підтримати нас

В Одесі поліція ліквідувала банду, яка грабувала квартири з "підказки" правоохоронця

30 вересня 2016 05:04
213
Поширити:

На території Одеси діяла організована злочинна група, інформатором якої був співробітник кримінального блоку одного з територіальних підрозділів поліції, співробітники Внутрішньої безпеки поліції затримали зазначену ОЗГ.

ОЗГ займалася квартирними грабежами, крадіжками та розбоями, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Ватажком угруповання виявився іноземець, якого неодноразово притягували до кримінальної відповідальності в інших країнах, у кримінальному світі він прославився як "авторитет" з Донбасу. З початком АТО він переїхав до Одеси, з метою організації та контролю бандитських груп.

В поле зору оперативників Одеського УВБ злочинна група потрапила кілька місяців тому. Тоді ж було встановлено, що ОЗГ має "своїх" людей і серед правоохоронців. На рахунку затриманої банди - систематичні крадіжки, грабежі та розбійні напади. Зловмисники діяли продумано, мобільно, нахабно і були добре інформовані, зазначили в поліції.

Під час обшуків у затриманих були виявлені: вогнепальна зброя, наркотик метадон, інструменти для проникнення в житло, а також - вкрадені з квартир одеситів гроші та цінності.

Серед затриманих, крім ватажка, 37-річний уродженець Одеської області, неодноразово судимий за незаконне заволодіння автотранспортом і крадіжки з проникненням, і 26-річний громадянин однієї з країн кавказького регіону з кримінальним минулим.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ