Підтримати нас

В Новій Каховці на благоустрій міста додатково виділили з бюджету 1,9 млн грн

17 вересня 2019 03:00
218
Поширити:

На 68-й позачерговій сесії Новокаховської міської ради депутати розглянули питання щодо внесення змін до Програми благоустрою міста Нова Каховка на 2019-2021 роки, яка була прийнята міською радою 20 грудня 2018 року.

Тож у Програму внесли доповнення щодо фінансування додаткових робіт, що виконуються перш за все у парковій зоні, повідомляє Online Нова Каховка.

Так, КП «Екосервіс» додатково виділили 1 млн. 147,4 тис. грн. на проведення капітального ремонту паркових доріжок від пам’ятника Тарасу Шевченку до кафе «Цитадель». Це було зроблено за пропозицією городян, які висловили думку, що цей район парку більше відвідуваний ніж доріжка від Палацу культури в бік кафе «Орхідея». Тож роботи, що проводилися там відтермінували, а на дільниці біля пам’ятника Тарасу Шевченку вирішили провести зараз.

Ще 289,1 тис. грн. було виділено КП «Екосервіс» на виконання робіт по облаштуванню набережної від міської пристані в бік КРЦ «Прем’єр».

Не залишилось без фінансування і КП «Новокаховське ШЕУ», якому виділили 470 тис. грн. на оплату робіт спеціалізованого підприємства, яке виконало роботи по нанесенню розмітки на проїзній частині міських вулиць.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ