Підтримати нас

У херсонців крадуть транспортні засоби, гроші, ювелірні вироби і ноутбуки

17 липня 2020 06:00
200
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікацій Нацполіціїї в Херсонській області, минулої доби зафіксовано знову чимало випадків крадіжок.

Злиденне життя та кримінальні звички призводять до того, що в людей з’являється нестерпне бажання поцупити те, що «погано лежить». Наприклад, у Новій Каховці невідомий викрав у місцевого жителя, двадцятирічного хлопця, мопед «Хонда». А в Каланчаку до квартири 28-річної жінки вдерся крадій, який виніс у невідомому напрямку золоті оздоби і ноутбук «Леново». До того ж, як повідомила потерпіла, зловмисник діяв досить ретельно: він підібрав ключі до житла.

Нарешті, у Херсоні невідомий, представившись працівником одного з банків, зателефонував на мобільний телефон 31-річній жінці, яку змусив перевести на банківську картку 15 тисяч гривень. Після цього, як то кажуть, слід шахрая охолонув.

Усі ці та інші подібні факти зараз перевіряються слідчими.  

Всього минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 688 звернень, серед яких 115 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Сталося дві ДТП, в яких 4 людини отримали травми. Складено 155 адмінпротоколів на порушників Правил дорожнього руху, з них 12 – на пияків, які були за кермом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ