Підтримати нас

В Херсоні жінку засуджено на 8 років за замах на вбивство

Vgoru
Автор статті
05 лютого 2019 10:27
627
Поширити:

Подія сталася в будинку односельців потерпілого, куди він прийшов полагодити телевізор. Туди прийшла і його колишня 35-річна співмешканка. Між ними виник конфлікт і жінка нанесла чоловіку удари ножем, після чого втекла. Ніж викинула в піч.

Жителька Великолепетиського району нанесла колишньому співмешканцю численні ножові поранення шиї та голови. 34-річний чоловік вижив, а жінка пояснила, що хотіла помститися колишньому. Вона вважала чоловіка винним у тому, що її син опинився у місцях позбавлення волі.

Оперативники встановили місцезнаходження підозрюваної. Вона пояснила, що була під дією алкогольних напоїв і коли зустріла в гостях колишнього співмешканця, то одразу пригадала усі їх суперечки. Крім того, жінка вважала колишнього винним у тому, що її син опинився за гратами. Зі слів зловмисниці, під час сварки вона не змогла стримати гнів, схопила ніж та кілька разів вдарила чоловіка.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.15 КК України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав жінку винною у інкримінованому їй злочин та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ