Підтримати нас

В Херсоні тепловоз важко травмував 15-річного підлітка

Автор статті
02 лютого 2020 09:00
641
Поширити:

Вчора, 1 лютого, пізно ввечері в Дніпровському районі на залізничному перегоні «Херсон-Антонівка» поблизу будівництва мостопереходу через вул.. Бериславське шосе тепловозом був травмований 15-річний підліток.

З переломами та чисельними забоями неповнолітній був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні, де він перебуває наразі в дуже тяжкому стані. Також у хлопця ампутована частина правої ноги. Поліція з’ясовує всі обставини пригоди.
 
Інформація про подію надійшла в чергову частину Дніпровського відділення поліції близько 21:30. На місці пригоди 33-річний машиніст локомотиву розповів поліцейським, що потерпілий в темряві переходив залізничні колії в неосвітлювальному місці та на попереджувальний гудок не реагував. Постраждалим виявився 15-річний житель с. Текстильне.
 
Як розповів начальник Дніпровського відділення поліції Дмитро Шульгін, поліцейські встановили товариша потерпілого. За словами хлопця, днем вони відпочивали на дні народження знайомої. Під час святкування вживали спиртні напої. Близько 17:00 між іменинницею та потерпілим виникла сварка, після чого він пішов з будинку в невідомому напрямку.
 
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.276 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту». Встановлюються усі обставини події.
 
Відділ комунікації поліції Херсонської області
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ