Підтримати нас

У Херсоні спіймали на хабарі ще одного посадовця

23 січня 2019 11:00
655
Поширити:

Сьогодні, 23 січня, військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України разом з працівниками обласного Управління захисту економіки затримали  старшого державного інспектора відділу Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби України з безпеки на транспорті.

Він вимагав від пасажироперевізника 8 400 гривень. А інакше погрожував притягнути до відповідальності за ст. 164-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття видами господарської діяльності, щодо яких є спеціальна заборона, встановлена законом, - карається штрафом від 1700 до 8500 грн.).

Про це повідомляє офіційний сайт Військової прокуратури Південного регіону України. Ім’я посадовця та інших фігурантів справи не вказується.

Старшого державного інспектора Укртрансбезпеки затримано після одержання обумовленої суми (8,4 тис. гривень).

Досудовим розслідування займаються слідчі управління Нацполіції України. Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

А військова прокуратура планує пред’явити затриманому офіційну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу (одержання неправомірної вигоди службовою особою, - карається до десяти років позбавленням волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, з конфіскацією майна) та звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також про відсторонення від посади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ