Підтримати нас

У Херсоні собака захистила хазяйку від нападу

28 липня 2020 06:00
227
Поширити:

Незвичайний випадок стався в обласному центрі вчора, 27 липня.

Як повідомляє відділ комунікацій Нацполіціі в Херсонській області, у Шуменському мікрорайоні близько 21:40 26-річна дівчина вигулювала собаку. Раптом ззаду на неї накинувся невідомий, який спробував вирвати  сумочку. Дівчина чинила опір, але грабіжник був сильнішим. Вже, здавалося, йому вдалося заволодіти здобиччю, як раптом на допомогу господині прийшла собака, яка накинулася на зловмисника. Той від несподіванки навіть упав на тротуар. На крики жінки до місця подій поспішив її чоловік, який утримував злочинця, поки не приїхав наряд поліції.

Правоохоронці з'ясували, що горе-грабіжнику 49 років, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні діяння. Зараз поліція перевіряє, чи не є він причетним до грабежів у інших районах Херсона.

Грабіжникові загрожує тюремне ув'язнення до чотирьох років. До слова, пошкоджень після "спарингу" з собакою ця людина не отримала.

Тим часом, як інформують в поліції, за минулу добу надійшло 711 звернень, серед яких 133 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 185 адміністративних протоколів, з них 28 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До речі, зареєстровано ще одну спробу грабежу. У Дніпровське відділення поліції зателефонував 46-річний мешканець Миколаївської області. Чоловік розповів, що ще 21 липня поблизу церкви в Антонівці невідомий зловмисник вихопив в нього сумку, в якій були гроші та особисті документи. 

Також у селі Понятівка Білозерського району 80-річний місцевий мешканець став жертвою шахрая. Пенсіонер розповів поліцейським, що до нього в будинок постукав невідомий, представився працівником соціальної служби та повідомив, що зараз проводиться обмін грошей на нові купюри. Господар дістав шкатулку зі своїми заощадженнями в сумі сорок тисяч гривень та показав їх невідомому. Псевдопрацівник вихопив гроші та швидко зник. Усі факти зараз перевіряються слідчими. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ