Підтримати нас

В Херсоні поліція врятувала матір з двома дітьми від агресивного чоловіка

13 грудня 2019 12:06
605
Поширити:

Подія сталася вночі у Корабельному районі Херсона. Приблизно о 02:00 в поліцію зателефонував чоловік і став вимагати, щоб від нього забрали його співмешканку з дітьми, інакше він їх покалічить.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Мобільна поліцейські група з реагування на факти домашнього насильства ГУНП негайно відреагувала та приїхала за адресою проживання родини.

В будинку знаходився 45-річний нетверезий агресивний чоловік, його цивільна дружина і двоє маленьких донечок віком 4 і 5 років.  Діти були дуже налякані, їх батько кричав, висловлювався грубою лайкою та погрожував всім фізичною розправою. Поліцейські прийняли рішення терміново забрати від кривдника жінку з дітьми. На ніч їх помістили в лікарню, де малечу обстежать. Про цей факт поліцейські повідомили працівників служби у справах дітей та Кризового центру для постраждалих від домашнього насильства. 

У відношенні чоловіка правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З’ясувалося, що чоловік неодноразово судимий за тяжкі злочини. Вже у лікарні його цивільна дружина зізналася поліцейським, що співмешканець раніше різав і рвав її одяг, щоб вона не пішла від нього. Тепер жінка рішуче налаштована більше не терпіти насильство та змінити життя своє і дітей, їй надаватиметься психологічна та правова допомога.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ