Підтримати нас

В Херсоні поліція припинила роботу незаконної АЗС

Автор статті
16 вересня 2019 06:00
705
Поширити:

Працівники Херсонського відділу поліції припинили незаконну діяльність автозаправної станції, що працювала на Миколаївському шосе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські провели перевірку законності її функціонування, але ніяких дозвільних документів ніхто не надав.

"Ми встановили, що на АЗС продавали бензин та дизпаливо за цінами трохи нижчими, ніж на інших заправках. На місце ми викликали працівників ДСНС, які демонтували три заправні модулі", - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Вербицький.

Під час подальшої перевірки поліцейські з’ясували, що на АЗС не дотримувалися норм безпеки ні по зберіганню палива, ні будь-які інші, через що працівники та автовласники наражалися на небезпеку. Крім того, після заправки на АЗС бензином невідомого походження могли значно погіршитися робочі показники автомобілів клієнтів даної заправки.

Наразі зразки вилученого палива направлені на експертизу, яка визначить його якість. Працівники поліції проводять необхідні заходи для встановлення особи власника незаконної АЗС. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ