Підтримати нас

У Херсоні Нацгвардія охороняє обласну інфекційну лікарню

Автор статті
17 серпня 2020 12:00
705
Поширити:

Суттєве збільшення випадків захворюваності на COVID-19 у Херсонській області змусило ще ретельніше ставититися до заходів  безпеки.

Так, сьогодні, 17 серпня, військова частина 3056 уже вдруге розпочала виконання завдань з охорони громадського порядку на території Херсонської обласної інфекційної лікарні імені Горбачевського та прилеглої до неї ділянки. 

«Це завдання для нас не є новим, адже минулого разу ми забезпечували охорону інфекційної лікарні майже три місяці. У зв'язку із покращенням епідеміологічної ситуації з 16 червня наряди було знято, але зараз, на жаль, із зростанням рівня захворюваності, знову виникла потреба в посиленому контролі", - зазначив командир патрульного підрозділу частини лейтенант Микола Кость.

Повідомляється, що нацгвардійці чергуватимуть цілодобово у три зміни, із обов'язковим дотриманням заходів особистої безпеки та з використанням захисних масок, гумових рукавичок та окулярів. Також військовослужбовці мають при собі дезінфікуючі речовини для обробки рук та поверхонь.

Вхід до лікарні здійснюється через тимчасовий контрольно-пропускний пункт. Проїзд на територію лікарні власним автотранспортом заборонено. 

“Просимо дотримуватися масочного режиму, а також графіку відвідувань”, - пишуть у військовій частині.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ