Підтримати нас

В Херсоні фахівці Держпродспоживслужби перевірили міські споруди каналізації

Автор статті
25 березня 2020 11:00
552
Поширити:

У вівторок, 24 березня 2020 року, відбулось обстеження Херсонських міських споруд каналізації фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби на предмет дотримання технології очищення стоків, правил безпеки праці та виконання заходів особистого захисту персоналу з метою запобігання негативному розвитку епідемічної ситуації, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя мешканців Херсона.

Також обговорені питання правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення, повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Також обговорені питання правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення.


Акцентована увага на особливостях технологічного процесу очищення стоків, технічного стану об’єкту, роботи обладнання. Проведена оцінка безпечності та контрольованості процесу, дотримання санітарних норм та правил гігієни.


Входи до приміщень забезпечені дезінфікуючими килимками. Під час роботи персонал використовує засоби індивідуального захисту, контролюється впродовж дня температура тіла працівників. Дезінфікуючі розчини є в достатній кількості, регулярно проводиться санітарна обробка приміщень та обладнання.

За останній час на міських очисних спорудах виконано:

– реконструкцію системи збору жирів на пісколовках № 4, 5;
– виконано капітальний ремонт первинного відстійника № 6;
– замінено 522 м технологічних трубопроводів,;
– триває капітальний ремонт відстійника № 3, продовжуються ремонтні роботи на насосній станції активного мулу.

Очисні споруди працюють у штатному режимі.

Фахівцями Херсонського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області посилено державний санітарно-епідеміологічний нагляд за дотриманням вимог санітарного законодавства на очисних спорудах міста в період карантину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ