Підтримати нас

В Херсоні адміністратора засуджено до умовного терміну

Автор статті
22 жовтня 2019 08:12
781
Поширити:

На початку минулого року в Херсоні працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного главку поліції викрили місце розпусти, яким керувала 60-річна жінка-адміністратор.

В сауні адміністратор зводила повій з клієнтами. На неї працювали жінки віком від 18 до 35 років. Коли від чоловіків надходили повідомлення про бажання зустрічі з дівчатами, адміністратор телефонували повіям і домовлялася про час зустрічі. За годину «роботи» кожної повії звідниця отримувала від них 200 гривень. Поліцейські провели санкціонований обшук в сауні, де вилучили гроші, записи з даними повій та іншою інформацією.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олег Шанько, було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" Кримінального кодексу України.

Згідно з рішенням Херсонського міського суду жінку визнано винною у інкримінованому їй злочині та призначено покарання - 3 роки позбавлення волі. Але звідниці дали шанс на виправлення і звільнили від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ