Підтримати нас

В Білозерському районі незаконно видобували піск

Автор статті
23 серпня 2019 12:00
778
Поширити:

За добу поліцейські виявили 3 автомобілі з піском та перевірили законність його перевезення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, уБілозерському районі поліцейські виявили 2 вантажівки, які перевозили пісок. Під час патрулювання на автодорозі Херсон – Східне екіпаж групи швидкого реагування помітив автомобіль «КАМАЗ», в якому перевозився пісок. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. 52-річний водій вантажівки пояснив, що придбав 9,9 тонн піску для власних потреб та надав поліцейським підтверджуючі документи. А на стаціонарному посту «Консул» поліцейські зупинили «КАМАЗ» з 9,5 тоннами піску в кузові. 42-річний водій надав поліцейським для перевірки підтверджуючі документи про законну купівлю піску.

У селі Малокаховка Каховського району поліцейські зупинили автомобіль «Хюндай» з причепом, у якому знаходився пісок. 23-річний водій пояснив, що займається будівництвом та законно купив 4,1 тони піску,  надавши поліції для перевірки накладну.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в селв Чорнобаївка в кар’єрі незаконно добувають пісок та завантажують в два вантажні автомобілі. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Білозерського  відділення поліції. Правоохоронці виявили два автомобілі  «КАМАЗ», завантажені піском. За словами начальника Білозерського відділення поліції Олександра Гайдука, під час перевірки документів водії транспортних засобів пояснили, що пісок потрібен для виконання дорожніх робіт, але ніяких дозвільних документів на видобуток піску в них не було.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.240 Кримінального кодексу України «Порушення правил охорони або використання надр». Проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ