Підтримати нас

В Бериславському районі чоловік незаконно виловлював рибу: сума збитків становить понад 17 тисяч гривень

16 червня 2024 13:36
213
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Інспектори відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” затримали місцевого жителя села Мар’їне Бериславського району Херсонської області. Чоловік незаконно виловлював рибу. Сума збитків рибному господарству склала понад 17 тисяч 950 гривень.

Про це йдеться на сторінці Херсонського рибоохоронного патруля.

У матеріалі зазначається, що на чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 4 статтею 85 КУпАП.

Загалом у період з 7 по 13 червня рибоохоронний патруль зафіксував суму збитків, що завдали рибному господарству, яка склала понад 140 тисяч 300 гривень. 

  • Медіаплатформа “Вгору” писала про працівника рибоохоронної служби Дмитра Євсеєва, який розповів про свою службу. За його даними, торік із початку квітня рибоохоронці викрили 113 правопорушників, вилучили 1852 кілограми біоресурсів, 530 заборонених знарядь лову та сім плавзасобів.
  • Заступник начальника відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” Дмитро Євсеєв зазначав про заборону вилову риби у водоймах, про наслідки та відповідальність порушників.
  • За порушення правил рибальства передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів