Підтримати нас

В Антонівці - карантинні обмеження. Але COVID-19 ні при чому

Автор статті
04 вересня 2020 11:00
755
Поширити:

У кінці серпня жителям Антонівки довелося чимало похвилюватися. Адже у дворі одного з місцевих жителів  виявили непрохану гостю - лисицю. Її труп  опинився там після того, як лисицю атакували собаки.

Повідомлення про незвичайну пригоду направили до Херсонської міської лікарні ветеринарної медицини. На місце прибули фахівці, вони провели вакцинацію тварин, які брали участь у сутичці. Зараз вони перебувають під наглядом місцевого лікаря в Антонівській дільничній лікарні ветеринарної медицини.

Місце, де виявили мертву лисицю, продезінфікували, а її труп направили для лабораторного аналізу, який підтвердив: у тварини був сказ.

Протоколом Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Херсонській міській раді накладено карантинні обмеження на територію вулиці, де знайшли мертву тварину. Також  проводитимуться заходи, що передбачені  Інструкцією «Про заходи щодо боротьби зі сказом тварин», зокрема, щеплення тварин проти сказу та проведення роз’яснювальної роботи серед населення. Повідомлення про контакт лисиці з людьми відсутні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ