Підтримати нас

Уродженець Полтавщини Крисін очолив незаконну Рахункову палату на Херсонщині

Автор статті
23 квітня 2024 17:21
140
Поширити:
Станіслав Крисін. Фото з його фейсбука

Уродженець Полтавщини, окупаційний ексголова Феодосії Станіслав Крисін обійняв посаду голови незаконної Контрольно-рахункової палати окупованої частини Херсонської області.

Про це повідомляє пропагандистське медіа.

Призначений Кремлем окупаційний губернатор Херсонської області Володимир Сальдо вніс до обласної думи кандидатуру Крисіна на посаду голови незаконної КСП регіону.

Що відомо про Станіслава Крисіна?

Станіслав Крисін – народився 7 травня 1968 року в селі Піщане Полтавської області.

З 1989 по 2000 рік проходив службу у відділі державної служби охорони при Кременчуцькому відділі внутрішніх справ.

З 2000 по 2001 рік був оперуповноваженим в особливо важливих справах відділу боротьби з організованою злочинністю м. Кременчука Полтавської області.

З 2001 по 2007 рік очолював відділ Управління боротьби з організованою злочинністю у Полтавській області. З 2007 по 2011 рік обіймав посаду заступника начальника УБОЗ в АР Крим.

З 2011 до 2012 року був начальником Управління фінансового та матеріального забезпечення ГУ МВС України в АР Крим.

З серпня 2012 року по березень 2014 року обіймав посаду заступника начальника Управління ресурсного забезпечення Департаменту матеріального забезпечення МВС України. 

З червня до вересня 2014 року був помічником керівника незаконного Управління Федеральної служби судових приставів окупованого Криму. З вересня 2014 року – керівник Управління Федеральної служби судових приставів у Республіці Крим – головний судовий пристав Республіки Крим.

15 червня 2016 року Крисіна призначили головою окупаційної адміністрації Феодосії.

28 серпня 2017 року окупаційний голова Криму Сергій Аксьонов заявив, що незаконний голова адміністрації Феодосії Станіслав Крисін та незаконна голова міської ради Світлана Гевчук «не можуть впоратися зі своїми обов'язками» і найближчим часом напишуть заяви про звільнення. 31 серпня 2017 року Крисіна та Гевчук усунули з посад. 

Окрім цього, Станіслав Крисін підтримав повномасштабне вторгнення РФ на територію України у своєму фейсбуці: “Пишу этот пост с одной целью – полностью поддерживаю решения Путина!!!”.

  • Журналісти “Слідство.Інфо” з'ясували, що начальник відділу управління берегових військ Чорноморського флоту РФ Ігор Сварковський, який віддає накази обстрілювати Херсонщину, народився на Полтавщині та закінчив школу у Пирятині.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ