Підтримати нас

“Укрзалізниця” запустить з Києва до Херсона дев’ять нових вагонів

10 листопада 2021 13:05
1,188
Поширити:

Як повідомляється на сторінці підприємства “Укрзалізниця” у Фейсбуці, вже з 12 листопада у напрямку Київ-Херсон курсуватиме 9 оновлених вагонів-трансформерів.

Вагони пройшли капітальний ремонт та будуть включені до напрямку пасажирського поїзда №766.

Як заявив на форумі "Велике будівництво: нова залізниця" керівник пасажирського напрямку компанії Олександр Перцовський, вагони-трансформери підходять і для довгих, і для коротких маршрутів. 

“Оновлений рухомий склад має сучасні елементи конструкції: кузов вагона, даховий кондиціонер, нові віконні блоки із склопакетами, ролетні системи для захисту від сонця. Також у купе встановлені USB-розетки біля кожного місця, під столиками - спеціальні полички для підзарядки телефонів, купе обладнані індивідуальними системами клімат-контролю”, - пояснив Перцовський. 

Також він пояснив, що плановий капітально-відновлювальний ремонт коштував близько 16 мільйонів гривень, що майже вдвічі дешевше за придбання нового вагона. Середня ціна абсолютно нового вагона - близько 30 мільйонів гривень.

Капітально-відновлювальний ремонт вагонів виконано в депо “Бахмач”, “Каховка” та “Синельникове”. 

На підприємстві інформують, що з початку 2021 року “Укрзалізниця” відновила капітально-відновлювальним ремонтом 16 таких вагонів. Зараз 7 з них уже курсують у складі поїзда № 737/738 Запоріжжя - Київ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ