Підтримати нас

Учора енергетики відновлювали електропостачання в 13 населених пунктах Херсонщини

Vgoru
Автор статті
07 липня 2023 11:06
382
Поширити:

Минулої доби, 6 липня, енергетики відновлювали світло на лініях, що живлять 13 населених пунктів на правобережжі Херсонщини: Тополине, Миролюбівку, Трудолюбівку, Нововоронцовку, Благодатівку, Костромку, Кар’єрне, Архангельське, Херсон, Білозерку, Станіслав, Олександрівку та Посад-Покровське.

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

Учора відновлювали будівлі після ударів росіян у Херсоні 35 робітників. Вони провели першочергові ремонтні роботи за 14 адресами. Загалом OSB-листами закрили 52 вікна в житлових будинках.

Минулої доби бригади медиків “Лікарі без кордонів” відвідали Новопетрівку, Велику Олександрівку та Давидів Брід, де оглянули 84 пацієнтів, ідеться в дописі.

З правобережжя Херсонщини автобусами евакуювали 293 людини, у тому числі 41 дитину.

Як зазначається, учора мешканці звільнених територій отримали продуктові набори, гарячі обіди та воду від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Також люди отримали гігієнічні набори та будівельні матеріали.  

Сьогодні ми писали, що станом на ранок 7 липня відновили електрику в Станіславі, Олександрівці, Широкій Балці та Софіївці Херсонської області. Електромережі цих населених пунктів були зруйновані через російські обстріли.

 

За червень благодійний фонд «Карітас Кривий Ріг» доставив понад 85 тисяч літрів розливної та бутильованої питної води мешканцям Бериславського району. Допомогу отримали 2 тисячі 906 людей із 26 населених пунктів району.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ