Підтримати нас

Учасники АТО лікуватимуться в Лазурному

Vgoru
18 травня 2016 01:55
208
Поширити:

Санаторій Чайка, що знаходиться в с.Лазурне Скадовського району, став переможцем відкритих конкурсних торгів на закупівлю послуг санаторно - курортного лікування учасників АТО у 2016 році.

Керівник Центру допомоги учасникам АТО при ОДА Наталія Возаловська, керівник сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО по Херсонській області Юрій Любченко, представники Товариства ветеранів, учасників АТО на Сході України перевірили готовність санаторію до роботи з учасниками АТО. Перевіряли кімнати, їдальню, кількість медичних послуг, сертифікати, меню і інше. Така собі програма "ревізор". Результатами залишилися задоволені.

В приміщеннях проведено ремонт, закуплені нові меблі, білизна, телевізори, холодильники, медичне обладнання, лікувати будуть провідні фахівці, з якими заключені договори, домовлено про організацію діагностики. Є футбольне поле, тренажери в приміщенні та надворі. Питання рятувальників та охорони також вирішується. А яка там краса. Санаторій стоїть на березі моря. Там також сходяться море і залив і починається коса, яка веде на острів Джарилгач. Наші захистники також залишаться задоволені.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ