Підтримати нас

В Херсонській області загинув військовий Олександр Луценко 

08 вересня 2024 18:32
260
Поширити:
Фото: Pexels

В Херсонській області під час виконання бойового завдання загинув військовий із Миколаївської області Олександр Луценко. 

Про це йдеться на сторінці Кривоозерської селищної ради.

Зазначається, що чоловік закінчив Красненьківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та здобув вищу освіту в Уманському педагогічному університеті імені Павла Тичини, за фахом – вчитель фізичної культури.

Він працював в Києві на підприємствах, що займалися сучасними технологіями в галузі енергоощадження та відновлювальної енергетики. 

26 лютого 2022 року чоловік вступив до лав ЗСУ та відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест», відзнакою президента «За оборону України»,  відзнакою командувача оперативного угруповання військ «Херсон», учасник бойових дій.

Фото зі сторінки Кривоозерської селищної ради

Олександр Луценко загинув 5 вересня 2024 року. 

  • 6 вересня внаслідок тяжких поранень загинув військовослужбовець з Херсонської області Василь Прокопенко, який брав активну участь в бойових операціях за звільнення лівобережжя Херсонщини.
  • 6 вересня 2024 року в Херсоні під час виконання бойового завдання загинув військовий з Волинської області Іван Панасюк.
  • 5 вересня 2024 року на Херсонщині попрощалися з жителем Чорнобаївської громади Володимиром Бордюжем. Йому був 41 рік. Тіло військового повернули з полону.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів