Підтримати нас

У Херсоні затримали жителів Миколаєва: видавали себе за військових і грабували магазини

Вгору
Автор статті
14 березня 2024 20:51
259
Поширити:
Фото зі сторінки поліції

У Херсоні правоохоронці під час крадіжки затримали двох жителів Миколаєва 40 і 43 років. Завчасно поліціянти влаштували засідку. Один із чоловіків раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

До комендантської години або під час неї чоловіки вдиралися у магазини, офісні приміщення та забирали гроші, цінні речі. Також вони за потреби, представлялися військовими.

“Здобиччю крадіїв було різне майно: від кавоварок до спортивних тренажерів і лампочок”, – йдеться в повідомленні.

Сума завданих потерпілим збитків складає понад 2 мільйони гривень.

За даними поліції, затриманих вдалося спіймати завдяки відеозаписам із камер, де зафіксувала їхню машину. 

Під час обшуків працівники управління карного розшуку та слідчі вилучили у жителів Миколаєва: гранати, пістолети, автомати, гвинтівки, ножі, корпуси від мін, набої, боєприпаси та снаряди різних модифікацій. Вилучена й наркотична речовина канабіс вагою близько 5 кг. Також виявлені гідравлічні ножиці, плоскогубці, різноманітні відмички, викрутки. За місцем проживання підозрюваних знайдені гроші, банківські картки, викрадені речі, йдеться в повідомленні.

  • Раніше п’ятеро членів миколаївського добровольчого військового формування “Анубіс” отримали вироки за шахрайство в деокупованих селах Херсонщини, розбій, викрадення людини, замах на її вбивство: по п’ять років позбавлення волі “умовно”.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ