Підтримати нас

У Високопільській громаді люди вимушені жити у підвалах через обстріли росіян

Vgoru
19 червня 2022 17:45
934
Поширити:

ЗСУ фіксує обстріли населених пунктів громади із глибини тимчасово окупованої території. Внаслідок чого мешканці сіл вимушені майже постійно перебувати у підвалах.

Про справи у Високопільській сільській територіальній громаді станом на 19:00 дев'ятнадцятого червня повідомляють місцеві жителі у групі громади у фейсбуці.

Як пишуть у публікації, внаслідок обстрілів кількість зруйнованих домогосподарств збільшилась. Є поранені серед цивільного населення.

Гуманітарний стан громади залишається стабільно катастрофічним: централізоване постачання електрики, газу та води відсутнє, а російські загарбники дозволяють покидання населеного пункту виключно в межах окупованої території.

Два дні поспіль у Високопіллі та Іванівці проходить активна фаза бойових дій. Протягом дня активність обстрілів то знижується, то знову підвищується. У цих двох селах, включно з Архангельським, присутність російських окупантів знизилась до мінімуму. Тому у багатьох складається враження, що ці села звільнені. На жаль, поки ще ні, але це тимчасово.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ