Підтримати нас

У Високопільській селищній громаді планують встановити модульну амбулаторію

09 вересня 2024 10:00
194
Поширити:
Скриншот із відео на сторінці голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна

У селищі Архангельське Високопільської селищної громади Бериславського району Херсонської області працює амбулаторія, яка обслуговує майже тисячу 800 жителів. У населеному пункті планують встановити модульну амбулаторію.

Про це йдеться на сторінці голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Зазначається, що до повномасштабного вторгнення військових РФ на територію України у селищі збудували нову амбулаторію, проте його не ввели в експлуатацію. Наразі приміщення пошкоджене обстрілами.

Громада полагодила покрівлю, встановила нові вікна та двері. У вересні планують під'єднати електрику та провести ремонт кабінетів.  

“Окрім цього, ми звернулись до Міністерства охорони здоров’я, щоб забезпечити Архангельське модульною амбулаторією. Майданчик для її встановлення вже підготовлений”, – стверджує Прокудін.
  • На початок серпня у Високопільській громаді Херсонської області 2 тисячі 411 об’єктів пошкоджені та зруйновані. З них 1 тисяча 63 об’єкти відбудували. Відновили 1 тисяча 27 приватних, 19 багатоквартирних будинків, 5 закладів охорони здоров'я та 1 заклад дошкільної освіти.
  • У Чорнобаївській, Кочубеївській, Великоолександрівській, Борозенській та Високопільській громадах Херсонської області триває відбудова та будівництво об’єктів, зруйнованих внаслідок обстрілів армії РФ.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів