Підтримати нас

У Варшаві покажуть фільм "Редакція". Його представить Римма Зюбіна

15 жовтня 2024 17:20
76
Поширити:
Фото зі сторінки фільму "Редакція" режисера Романа Бондарчука

У Варшаві на дев’ятому фестивалі українського кіно “Ukraina! Festiwal Filmowy” акторка Римма Зюбіна представить стрічку “Редакція” режисера Романа Бондарчука, яку знімали на Херсонщині.

Про це йдеться на сторінці фільму.

На фестивалі показуватимуть повнометражні, документальні та короткометражні фільми. Окрім цього, відбудуться зустрічі з режисерами стрічок, голосування глядачів за найкращий фільм та майстер-класи з приготування страв української кухні. 

  • "Редакція" – пригодницький фільм. За сюжетом, молодий науковець Юра випадково стає свідком підпалу лісу. Він несе фотографії підпалювачів до редакції місцевої газети, щоб розголос у ЗМІ допоміг викрити злочинців, але, за збігом обставин, залишається працювати журналістом. Стрічку знімали у 2021 році в Херсоні та області, зокрема й на Олешківських пісках на лівому березі Дніпра.
  • У Польщі 21 жовтня почнеться 9 фестиваль українського кіно “Ukraina! Festiwal Filmowy”. На ньому покажуть стрічку “Редакція” українського режисера Романа Бондарчука.
  • Римма Зюбіна – зіграла головну роль у фільмі "Редакція". Працює в Національному театрі імені Марії Заньковецької, в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі імені В. Василька, Херсонському театрі імені Миколи Куліша, Львівському академічному духовному театрі “Воскресіння” та Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів