Підтримати нас

У центрі Херсона знайшли обгорілий труп жорстоко вбитої людини

Vgoru
Автор статті
28 січня 2016 04:54
519
Поширити:

Обгоріле тіло чоловіка з численними травмами голови виявили у підвалі покинутої будівлі в самому центрі Херсона. Працівники Херсонського відділу поліції упродовж доби встановили особи підозрюваних та затримали їх.

Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину і встановили, що після нанесення тілесних ушкоджень зловмисники підпалили ковдру, на якій лежав потерпілий. Після чого сталося займання всього приміщення. Загиблим виявився 34-річний місцевий житель, який не мав постійного місця проживання та займався жебрацтвом.

Оперативники встановили коло осіб, з якими спілкувався чоловік. Його знайома повідомила, що у ніч скоєння злочину до потерпілого приходили двоє невідомих чоловіків. Після уходу яких і сталося займання приміщення. Працівники поліції переглянули зображення з камер відеоспостереження, що розташовані поруч з місцем скоєння злочину. Камери зафіксували двох чоловіків, які виходили з підвалу. Завдяки цьому вдалося встановити особи невідомих. Ними виявилися двоє херсонців, 28-ми та 26-ти років, обидва раніше судимі за крадіжки. Того ж дня їх затримали.

Зі слів зловмисників, вони зайшли до підвального приміщення, щоб з’ясувати стосунки з іншим безхатченком. Але на той момент у приміщенні його не було. Чоловіки вирішили зігнати злість на потерпілому. Вони побили його палицями, після чого підпалили ковдру, на якій він лежав. Також забрали взуття потерпілого і дрібні гроші.

Як повідомив перший заступник начальника Херсонського відділу поліції Микола Вербицький, наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

 Відділ комунікації Головного управління національної поліції в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ